Interiéry

Café REDWALL

ul. Gajdošova, Brno (2010)

Interier kavárny je navržen do prázdných prostor obchodního parteru bytového domu. Vzhledem k umístění domu těšně u rušné silnice se vsadilo na moderní jednoduchý design a výraznou tvář z exterieru laděnou do červených, temně hnědých a béžových odstínů. Prostory jsou klimatizovány, sociální zařízení a sklad se nachází v suterénních prostorách.

Úprava bytu Brno Jundrov

Občanské a administrativní stavby

Live Home

ul. Heršpická, Brno (2009)

Dům pro účely prezentace (showroom) a prodeje výrobků pro domácnost. Určeno pro obsazení několika firmami. Budova je umístěna na exponovaném místě u ulice Heršpické v sousedství nákupního střediska Bauhaus.

Penzion Gaudeo

pláž vodní nádrže Vranov (2009)

Jedná se o novostavbu souboru samostatně stojících penzionů, tvořící charakter liniové stavby. Stavba bude sloužit pro ubytování v rámci vázaného cestovního ruchu rekreační oblasti Vranovská pláž a hráz. Umístění souboru penzionů je navrženo v severovýchodní části rekreační zóny, podél stávající obslužné komunikace.
Stavby budou sloužit převážně pro sezónní využití.

Polyfunkční dům Rosického nám., Brno

Rekonstrukce kulturního domu Drnholec

Novostavba stanice dobrovolných hasičů Brno, ul. Košínova

Nároží ul. Košínova a Chaloupkova, Brno-Královo Pole (2010) Návrh řeší objekt Hasičské stanice se zázemím a garážemi pro hasičské vozy a objekt s parkováním vozidel pečovatelské služby a byty pro sociální účely. V rámci celkového řešení se jedná o ucelený nárožní objekt, navržený jako dvě na sebe navazující hmoty. Z ulice Košinova je navrženo v přízemí parkování vozidel Pečovatelské služby a v dalších patrech pak byty pro sociální účely. Z ulice Chaloupkova navazuje nárožní hmota na objekt Hasičské stanice, s křídlem garáží požárních vozidel.

Novostavba stanice dobrovolných hasičů Brno, ul. Košínova

SWN Mladoňovice

Mladoňovice (2008)

Objekt má sloužit jako administrativní, vývojové, technologické a designové centrum výroby schodišť, jehož součástí bude i školící a marketingové středisko pro podporu prodeje, dále bude plnit funkci vstupu do objektu z nově zbudované příjezdové komunikace a parkoviště při východní straně areálu. Stavba je obdélníkového půdorysu, nepodsklepená, částečně třípodlažní s plochou střechou, stavebně, provozně a funkčně napojena na výrobní halu kovových schodišť.

Kontaktujte nás

Vymyslíme pro Vás optimální řešení

Kontakty